Hoeveel heb ik opgebouwd?

Doe de pensioencheck

Je wilt natuurlijk weten hoeveel pensioen je hebt opgebouwd. Er zijn 2 manieren om je pensioen zelf te checken:

1. Inloggen in Mijn Pensioencijfers

Mijn Pensioencijfers is een online omgeving waarin je je pensioen kunt checken en zelf wijzigingen kunt doorvoeren. Je logt in met je DigiD. In Mijn Pensioencijfers zie je in één oogopslag wat je aan pensioen hebt opgebouwd bij ons. Voor jezelf en voor je eventuele nabestaanden.

In Mijn Pensioencijfers zie je ook:

  • de gegevens van jou en eventueel je partner
  • het e-mailadres waarop wij je pensioeninformatie sturen (tenzij je hebt aangegeven dat je pensioeninformatie liever op papier ontvangt)
  • je Uniform PensioenoverzichtDit is je persoonlijke pensioenoverzicht van ons pensioenfonds. Jaarlijks is er een nieuw overzicht voor je beschikbaar in Mijn Pensioencijfers. (lees de veelgestelde vragen)

2. Mijnpensioenoverzicht.nl bezoeken

Voor een totaaloverzicht van je pensioen ga je naar www.mijnpensioenoverzicht.nl. Dit is een overzicht van al het pensioen dat je gedurende je loopbaan bij diverse werkgevers hebt opgebouwd. Je logt in met je DigiD. Daarna zie je in één oogopslag:

  • je AOW van de overheid
  • hoeveel pensioen je hebt opgebouwd en bij welk pensioenfonds of -verzekeraar
  • wat je nabestaanden krijgen als je overlijdt

Lees ook de veelgestelde vragen over Mijnpensioenoverzicht.nl.

Vragen?

Is je pensioenopbouw bij ons niet helemaal duidelijk of heb je andere vragen over je pensioen? Neem dan contact op met ons. Wij kennen alle details van je pensioenregeling en helpen je graag.