Nieuws

Pensioenduidelijkheid.nl: info over de vernieuwde pensioenregels

Op 1 juli veranderden de regels voor pensioen in Nederland. Die nieuwe regels zijn gemaakt door vakbonden, werkgevers en de overheid. Nieuwsgierig naar het hoe en waarom? Ga naar www.pensioenduidelijkheid.nl.

Over pensioenduidelijkheid.nl

Op deze website lees je op hoofdlijnen wat pensioen is, waarom er nieuwe regels zijn, wat er gelijk blijft en wat er verandert. De website is gemaakt door vakbonden, werkgeversorganisaties, pensioenuitvoerders en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Jouw pensioen binnen de nieuwe regels bij ons fonds

Ook wij zijn in gesprek met de sociale partners over de nieuwe pensioenregels. De sociale partners zijn de werkgever(s)- en werknemersorganisaties. Zij bepalen de inhoud van jouw pensioenregeling, wij zorgen voor de uitvoering daarvan. Op deze pagina lees je er meer over en kun je de tijdlijn bekijken. Wij houden je op de hoogte over de voortgang via onze website. Je krijgt persoonlijk bericht van ons zodra de pensioenregeling rond is.

Vragen?

Veel informatie over jouw pensioen vind je op onze website. In Mijn Pensioencijfers zie je een overzicht van jouw pensioen bij ons fonds. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.