Nieuws

Jouw pensioeninformatie digitaal: handig

Dat de brievenbus steeds leger wordt, heb je vast gemerkt. Ook wij sturen onze post het liefst digitaal. We hebben dan wel jouw privé e-mailadres nodig. Deel je dat met ons?

Regel jouw pensioeninformatie digitaal in 3 stappen via Mijn Pensioencijfers

Stap 1: Ga naar onze website en klik rechtsboven op Mijn Pensioencijfers.

Stap 2: Log je voor het eerst in, dan kun je meteen aanvinken dat je pensioeninformatie digitaal wil ontvangen. ‘Post’ omzetten naar ‘digitaal’ kan ook bij Direct regelen – Pensioeninformatie.

Stap 3: Je krijgt een e-mail als er pensioeninformatie voor jou klaarstaat in Mijn Pensioencijfers.

Hoe werkt het als je persoonlijke pensioenpost digitaal ontvangt?

Je ontvangt van ons een e-mail als er persoonlijke pensioenpost voor je klaar staat. Kan onze e-mail niet bezorgd worden, dan horen wij dat automatisch. Oorzaak kan een typfout in jouw e-mailadres zijn, een te volle mailbox of er is een storing. Dan krijg je van ons alsnog een brief per post met de melding dat er persoonlijke pensioenpost digitaal klaar staat. Je loopt dus niet het risico om belangrijke persoonlijke pensioeninformatie te missen.

Vanuit die e-mail kun je doorklikken naar Mijn Pensioencijfers. Je logt in met DigiD. Liefst met de DigiD app; dan is dat heel eenvoudig. In Mijn Pensioencijfers ga je naar ‘Mijn documenten’ en daar staat de brief die voor jou bestemd is.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons

Het spreekt voor zich dat wij heel zorgvuldig omgaan met al jouw gegevens. Jouw e-mailadres gebruiken we straks alleen om je te informeren als er persoonlijke pensioeninformatie voor je klaar staat in jouw persoonlijke, beveiligde digitale omgeving (zoals je Uniform Pensioenoverzicht, de jaaropgave en bruto-netto-specificaties voor gepensioneerden) en publieke pensioencommunicatie (zoals een digitaal nieuwsbericht) van ons fonds.

Wil je meer weten over hoe wij in lijn met de wet met al jouw gegevens omgaan? Lees dan de Privacyverklaring.

Vragen?

Heb je vragen over jouw pensioen? Die horen we graag. Neem gerust contact met ons op.