Nieuws

Webex vragenuurtje: meld je nu vast aan!

Op 15 en 17 september, van 14.00 tot 15.00 uur, organiseert Pensioenfonds MSD een digitaal vragenuurtje via Webex. Alle (oud-)deelnemers en pensioengerechtigden van het fonds zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Tijdens deze online bijeenkomst kun je vragen stellen over actuele thema’s, zoals NewCo en onze financiële positie. Vragen die je anders had kunnen stellen tijdens onze deelnemersvergaderingen, maar die dit jaar, vanwege de coronamaatregelen, helaas niet door kunnen gaan.

Heb je nu al vragen?

Tot 1 september is het ook al mogelijk om per e-mail vragen te stellen via onze tijdelijke mailbox: pensioenvraag@merck.com. De antwoorden op de belangrijkste en meestgestelde vragen lichten we op 15 en 17 september ook toe tijdens het Webex vragenuurtje. Daarna zijn deze na te lezen op onze website.

Meld je nu aan voor het vragenuurtje

Aanmelden voor het Webex vragenuurtje - op 15 of 17 september van 14:00 tot 15:00 uur - kan nu al via het aanmeldformulier. Zet de datum vast in je agenda. Kort vantevoren ontvang je een e-mail met een persoonlijke login. Niet bekend met de online vergadertool Webex? Geen zorgen, in die e-mail leggen we uit hoe deze werkt.