Nieuws

Ineke Schreuder treedt toe tot bestuur pensioenfonds MSD

Ineke Schreuder is per 1 januari jongstleden toegetreden als aspirant-bestuurder tot het bestuur van pensioenfonds MSD. Ineke heeft zich kandidaat gesteld als opvolger van Jan Admiraal namens de pensioengerechtigden. Omdat er maar één kandidaat was, zijn er geen verkiezingen gehouden.

Ineke is geboren in 1960 en sinds november 2022 met prepensioen. Zij is 32 jaar lang werkzaam geweest bij MSD in Nederland en Zwitserland in diverse IT functies. Ineke start met het volgen van de pensioenopleiding en zal na afronding daarvan formeel bestuurslid worden.

Ineke: “het onderwerp pensioen is meer relevant dan ooit, gezien alle recente ontwikkelingen. De belangen zijn groot voor alle deelnemers en toekomstige generaties. Het onderwerp is ook uitermate complex en ik zie het als een enorme uitdaging er meer van te leren en aan anderen uitleg te geven over het pensioen. Ik ben daarom ook heel blij met de mogelijkheid die geboden wordt om een opleiding te volgen en zal dankbaar zijn voor het advies van de ondersteunende partijen. Voor mijzelf is het een mooie kans om iets terug te geven aan MSD, waar ik zoveel aan te danken heb en het is een fantastische mogelijkheid om contact te houden met mijn oud-collega's op de sites in Nederland. Iedereen kan rekenen op mijn inzet en integriteit en ik ga met veel enthousiasme en energie de bestuursfunctie invullen.”