Nieuws

Hoeveel risico wil je nemen met je pensioen? Doe mee aan het onderzoek!

In opdracht van Pensioenfonds MSD nodigt onderzoeksbureau Motivaction iedereen uit om vragen te beantwoorden over je pensioen en de risico’s die je ermee wilt nemen.

Met de uitkomsten geeft het bestuur verder vorm aan je pensioen in het nieuwe pensioenstelsel. Je kunt vanaf nu deelnemen aan het onderzoek als je een uitnodiging hebt ontvangen. 

Hoe doe je mee?

Als je bij ons hebt aangegeven dat we jou digitaal mogen benaderen dan ontvang je de uitnodiging via e-mail. Ontvang jij liever post van ons, dan ontvang je een uitnodigingsbrief met unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kun je deelnemen aan het onderzoek.

Laat je stem horen!

Ook als je nog jong bent, als je het woord pensioen nog niet wilt horen, of als je vindt dat je er geen verstand van hebt. Ieders mening is belangrijk.

Kunnen we jou digitaal bereiken?

Misschien is je e-mailadres niet meer actueel. Geef ons dan je huidige e-mailadres door via Mijn pensioencijfers. Misschien hebben we nog geen e-mailadres van jou en wil je in de toekomst onze informatie het liefst toch digitaal ontvangen. Geef dan jouw e-mailadres aan ons door via Mijn pensioencijfers.