Pensioenfonds MSD is digitaal!

Ons fonds is stapsgewijs overgegaan van papier naar digitaal. Dat betekent dat wij voortaan onze deelnemers, oud-deelnemers en pensioengerechtigden zoveel mogelijk per e-mail informeren als er persoonlijke pensioeninformatie klaar staat in Mijn Pensioencijfers. Als wij je e-mailadres hebben, kunnen wij je snel informeren. Bovendien is het milieuvriendelijker dan via de post. Je kunt je informatie altijd online raadplegen en uitprinten.

Je ontvangt je brieven niet langer per post op je thuisadres. In plaats daarvan krijg je een e-mail als jouw persoonlijke pensioeninformatie digitaal beschikbaar is.

Je e-mailadres doorgeven

Wij hebben je profiel omgezet naar een digitaal profiel, daar hebben we je per post over geïnformeerd. Geef je e-mailadres door via de beveiligde omgeving Mijn Pensioencijfers. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Daarop worden wij ook streng gecontroleerd. Door in te loggen, weten wij wie je bent en wordt je e-mailadres goed geregistreerd. Van de meeste actieve deelnemers hebben we het zakelijke e-mailadres doorgekregen van de werkgever MSD. Wil je informatie liever op je persoonlijke e-mailadres ontvangen? Dan kun je je e-mailadres wijzigen in Mijn Pensioencijfers.

Wat gebeurt er als wij ons bericht niet kunnen bezorgen?

Als onze e-mail aan jou niet bezorgd kan worden, ontvangen wij daarvan automatisch een bericht. In dat geval ontvang je van ons alsnog een brief per post met de melding dat er voor jou persoonlijke informatie digitaal beschikbaar is.

Toch liever je pensioeninformatie per post?

Wil je liever je persoonlijke pensioeninformatie per post ontvangen? Geef dit aan ons door via de beveiligde omgeving Mijn Pensioencijfers. Door in te loggen, weten wij wie je bent en wordt je besluit goed geregistreerd.

Heb je eerder al doorgegeven dat je jouw persoonlijk pensioeninformatie liever per post wilt ontvangen? Dan hoef je niets meer te doen.