Nieuws

Oud-deelnemers: Check het UPO digitaal!

Alle oud-deelnemers (slapers) van Pensioenfonds MSD hebben onlangs hun Uniform Pensioenoverzicht (UPO) digitaal ontvangen. Dit jaar ontvang je het UPO voor het eerst alleen digitaal, en niet meer per post. Wij hebben het UPO voor je klaargezet in Mijn Pensioencijfers. Dit is je eigen beveiligde omgeving bij Pensioenfonds MSD. Je logt in via DigiD. Je hebt een e-mail ontvangen dat je UPO voor je klaar staat.

Heb je doorgegeven dat je informatie liever per post ontvangt? Dan ontvang je het UPO natuurlijk gewoon per post. Wil je je voorkeur voor post of digitaal wijzigen? Dat kan ook in Mijn Pensioencijfers.

Check je UPO!

Op je UPO zie je in een oogopslag hoe hoog het pensioen is dat je ontvangt. Ook zie je wat je nabestaanden krijgen, mocht je overlijden. Op het UPO gaan we uit van de situatie op 1 januari 2018. Wijzigingen die daarna zijn doorgegeven, zoals de verhoging van het pensioen per 1 juli 2018, zie je pas terug op het pensioenoverzicht van volgend jaar. Je ontvangt geen nieuw pensioenoverzicht.

Let op: De actieve deelnemers en gepensioneerden hebben hun UPO eerder dit jaar ontvangen.